Loading...
Onze diensten 2018-05-24T14:47:58+00:00

Wij bieden een variatie van creatieve diensten aan om uw behoefte te voorzien

Een goede domeinnaam is het halve werk. Daarna is het belangrijk dat je een domeinnaam registreert en een Host zoekt. En hier komen wij om de hoek. Voor 100 euro per jaar kan je bij ons jouw website hosten. Dit is inclusief domeinnaam registratie, hosten van domein, unieke e-mail en een zeer belangrijk https certificaat.

Waarom zijn wij zo uniek  en anders? Wij leveren goedkope hosting met een service die geen enkele andere host en domein registrator aanbiedt. Wij zorgen dat jouw website gratis een https certificaat heeft en aan de Google standaard van 2017 voldoet! Zo zorg jij dat jouw website beter gevonden wordt dan al je concurrenten. Daarnaast zorgen wij dat jij er het hele jaar niet meer naar om hoeft te kijken. En dat voor een prijs van 100 euro per jaar.

Alle Diensten
Contact

Een website is niet in één keer klaar, maar moet maandelijks onderhouden worden. Denk aan beveiliging, updates maar ook de overige coderingen moet bijgehouden worden. Daarom dat wij website design voor een tarief van 60 euro per maand aanbieden. Samen gaan we aan tafel om jouw website te realiseren. We zorgen dat visie en beeld wordt omgezet naar een website. Na het bouwen van de website zijn wij niet klaar, wij zorgen daarna ook dat de website up to date blijft en van alle gemakken is voorzien.

Een website waar jij gemakkelijk teksten in kan voeren en verder geen omkijken meer hebt naar de codering? Dat is wat je bij Creative Keys krijgt. Jij het gemak en wij regelen het hele jaar door alles wat achter de website gebeurt. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Alle Diensten
Contact

Vindbaarheid is de sleutel tot succes. Als jouw website niet gevonden wordt heeft het ook geen zin om iets aan te bieden. Een website vindbaar maken is een lang en kostpaar project wat minimaal een aantal maanden duurt. Website optimalisatie, formaat van de teksten, interne en externe links: een complex gebeurtenis waar veel fout kan gaan. Daarom bieden wij nu de mogelijkheid om dit aan ons uit te besteden.

Voor 120 euro per maand zorgen wij dat jouw website beter gevonden wordt. Daarnaast krijg je het pakket van 60 euro er gratis bij. Wij geven tips en trics om jouw website beter vindbaar te maken en zorgen dat jouw interne, externe en website optimalisatie elke maand in orde zijn. Elke maand besteden wij dus een aantal uur in jouw website om de website te optimaliseren voor Google: zowel op de website zelf als buiten de website gaan wij aan de slag. Waardoor jouw website beter zal ranken in Google en klanten kan gaan opleveren!

Alle Diensten
Contact

De juiste tools voor de juiste oplossing. Elke keer weer.

Staat jullie oplossing er niet tussen? Neem dan contact met ons op! Wij maken graag een oplossing op maat.

Contact

Websites die u voorgingen

Hieronder zie je 3 websites die wij zowel intern als extern hebben geoptimaliseerd. Wij hebben de websites eerst opgebouwd in WordPress of ander CMS en daarna zijn wij zowel intern als extern bezig geweest met optimalisatie voor de zoekmachines, oftewel SEO. Met als resultaat: vele bezoekers per maand. Een aantal van deze websites zijn we net mee begonnen, anderen zijn we al iets langer mee bezig. Toch is en blijft dit een continue proces dat veel tijd en ook geduld vergt. Wil je meer voorbeelden zien of ben je overtuigd? Neem contact met ons op!

Fototune fotografie: de trouwfotograaf van Friesland. Vele nummer 1 posities in Google waaronder op trouwfotograaf Friesland. Zowel intern als extern is deze website volledig geoptimaliseerd voor Google. Met resultaat dat klanten deze fotograaf vinden zonder enige promotiekosten te gebruiken.

Spaanse tapas: heerlijke recepten en gerechten uit de Spaanse keuken. Deze website is nog maar 3 maanden oud en volledig van de grond af opgebouwd door Creative Keys. Dagelijks al meer dan 50 bezoekers en stijgende top posities in Google.

Spruitjes: Webdesign en SEO gedaan door Creative Keys met resultaat. Deze website heeft bijna 1.000 bezoekers per dag en top posities zowel op spruitjes, spruiten, spruitjes koken en nog veel meer. Posities stijgen naarmate we schrijven nog steeds totdat overal positie 1 is gehaald.

Wij zijn hier om jouw bedrijf succesvol te maken!

Door creatieve ideeën, innovatie en vastberadenheid

Laten we beginnen!